een fraai paviljoen als restaurant in Utrecht

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het verzorgen van alle benodigde werkzaamheden om een nieuw te realiseren Restaurant ‘t Parkhuys te Utrecht te kunnen realiseren. 

Cafetaria ‘t Parkhuys op de Utrechtse meubelboulevard had op 9 april 2020 flinke schade opgelopen bij een brand. Het vuur ontstond in de meterkast. De brandweer had het vuur, dat rond 22.45 ontstond, snel onder controle maar kon niet voorkomen dat het pand aan de Vrieslantlaan in de wijk Kanaleneiland forse schade opliep. Een monteur van Stedin heeft een gasleiding afgesloten die ook vlam had gevat. De brandweer moest de gasbrand onder controle houden totdat Stedin, het nutsbedrijf, ter plaatse was. 
Het nieuwe ontwerp zal gerealiseerd worden met alle energiezuinige en duurzame materialen voor een modern object.
BOUWBURO rood-hart is gevraagd om het ontwerp, complete uitwerking, constructieve berekeningen, EPC/ EPN berekeningen en artist impressies uit te voeren. Een totaal paket van niets tot iets waarbij naar mogelijkheden is gekeken en totaal niet in beperkingen. De foto's en tekeningen geven een impressie van de van de toekomstige situatie.