ontwerp

Een eigen huis of bedrijfsgebouw bouwen of verbouwen is een droom voor veel mensen. BOUWBURO rood-hart helpt deze droom te verwezenlijken. Wij maken een ontwerp op maat en staan je het hele proces bij, van schetsontwerp tot bouwbegeleiding.

Een huis of bedrijfsobject bouwen of verbouwen is geen aankoop, maar een proces. We laten op deze site daarom naast voltooide projecten ook werk in uitvoering zien. Op deze manier beleef je wat je als toekomstige opdrachtgever kunt verwachten.
Zoek je een ontwerp dat past bij jou en niet bij de norm? Een huis bedacht vanuit ruimtelijke beleving, dat rekening houdt met jouw toekomstplannen? Heb je een stuk grond en passen de voorbeelden hier binnen jouw smaak en budget? Neem dan direct contact op.

BOUWBURO rood-hart is een ontwerpstudio en ingenieursburo in De Rijp gespecialiseerd in particuliere woningbouw en bedrijfsobjecten. Onze woningontwerpen omvatten nieuwbouwwoningen en het upgraden van verouderde woningen naar modern wooncomfort.
Onze verrassende ontwerpen ontstaan door origineel materiaalgebruik en slimme detaillering. We kiezen bewust voor economisch en ecologisch duurzaam met eerlijke materialen als riet, beton en staal.