fantastisch wonen tegen de duinen aan.

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden voor een nieuwbouw woonhuis tegen de duinen aan in Egmond aan de Hoef. De nieuwbouw woning is passend is in zijn omgeving en aansluit op de duinen.
Lees meer...

een nieuw entree waar eens het reisbureau zat gelegen

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om 2 nieuwe woonhuizen te ontwerpen aan het Zuideinde in De Rijp. De nieuwbouw woning is passend is in zijn omgeving en aansluit op het monumentale oude centrum van De Rijp.
Lees meer...

daar waar de tandarts was gevestigd in De Rijp

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om twee woonhuizen te ontwikkelen en te ontwerpen aan het Zeilmakerspad in De Rijp, Het betreft een ontwikkeling op het terrein van een voormalige tandartspraktijk dat passend is in zijn omgeving.
Lees meer...

een fraaie nieuwe fietswinkel in Ursem

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om een nieuw fietswinkel te ontwerpen op het Nijverheidsterrein te Ursem. Een nieuwe fietswinkel met een uitstraling die passend is bij het product dat wordt verkocht.
Lees meer...

van een winkel naar woonhuis in Schoorl

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om een winkel te transformeren naar een woonhuis aan de Heereweg 149a in Schoorl. Een nieuw woonhuis met flink wat elementen die verwijzen naar het verleden maar passend is in zijn omgeving.
Lees meer...