een fraaie nieuwe fietswinkel in Ursem

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om een nieuw fietswinkel te ontwerpen op het Nijverheidsterrein te Ursem. Een nieuwe fietswinkel met een uitstraling die passend is bij het product dat wordt verkocht.
Lees meer...

van een winkel naar woonhuis in Schoorl

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om een winkel te transformeren naar een woonhuis aan de Heereweg 149a in Schoorl. Een nieuw woonhuis met flink wat elementen die verwijzen naar het verleden maar passend is in zijn omgeving.
Lees meer...

prachtig wonen in Zuidschermer

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om een woonhuis te ontwerpen aan de Zuidervaart 83 in Zuidschermer. Een nieuwbouw woonhuis dat passend is in zijn omgeving.
Lees meer...

fraai wonen aan de baandervesting

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het geheel verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om een woonhuis te ontwerpen aan 't Marken in Edam. De nieuwbouw woning is passend tussen het nieuwbouw plan Baandervesting.
Lees meer...