verbouwing van woning uit 1957 met berging in stijl

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen om het woonhuis gelegen aan de J.J. Vinckestraat 5 te West-Graftdijk te verbouwen.

De nieuwbouw aan de J.J. Vinckestraat in 1957 nadert zijn voltooiing en burgemeester Dalenberg heeft zojuist de eerste steen gelegd voor de brug tussen de Zuiderstraat en en J.J. Vinckestraat.
Poserend op het brugdek de leden van de gemeenteraad van Graft, de gemeenteopzichter (van De Rijp) Gerbin de Jong, wethouder C. Heijnis, gemeentesecretaris N. Keizer met naast hem met de sigaret in de hand wethouder J. Blaauw.  Geknield zit de Graftdijker aannemer Gerrit Tentij, die verantwoordelijk was voor de brug en de huizen. Een foto is aanwezig om dit beeld te kunnen zien.

BOUWBURO rood-hart is gevraagd om het ontwerp, complete uitwerking en constructieve berekeningen uit te voeren voor deze verbouwing. Een totaal paket van niets tot iets waarbij naar mogelijkheden is gekeken met het verleden in het achterhoofd. De foto's en bouwkundige tekeningen geven een impressie van de toekomstige situatie.