het is mooi verblijven in Grosthuizen

BOUWBURO rood-hart heeft de opdracht gekregen voor het verzorgen van alle benodigde werkzaamheden, om een bestaande kop-rompboerderij en nieuw te bouwen zorgwoningen uit te werken in artist impressies op het adres Grosthuizen 54 te Grosthuizen. 

De te verbouwen kop-rompboerderij boerderij bezit eclectische details en gepleisterde gebosseerde hoeklisenen en is oorspronkelijk gebouwd in 1890.

De te verbouwen kop-rompboerderij boerderij zal worden uitgevoerd met zoveel mogelijk behoud van zijn originele ontwerp. De nieuwe woningen op de achterzijde van het perceel worden uitgevoerd met de uitstraling van schuren. Het nieuwe ontwerp zal gerealiseerd worden met alle energiezuinige en duurzame materialen voor een moderne boerderij en woningen. Bij het ontwerp is goed rekening gehouden met de oorspronkelijke raam partijen en raam verhoudingen. In het ontwerp is zichtbaar met veel respect omgegaan met het behoud van de bestaande bomen en de uitstraling van het boerenerf.
BOUWBURO rood-hart is gevraagd om het ontwerp uit te werken in artist impressies. De foto's en tekeningen geven een impressie van de huidige situatie en de bouwkundige tekeningen van de toekomstige situatie.

De boerderij en zorgwoningen zullen worden gerealiseerd door Bouwbedrijf Dekker uit De Goorn.